JONGEREN

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heb je het even moeilijk, zit je niet lekker in je vel of ben je door omstandigheden uit evenwicht geraakt? Dan wil ik je graag begeleiden om samen op zoek te gaan naar je krachten en kwaliteiten. Je krijgt inzicht in je eigen handelen, inzicht in je eigen identiteit. We zoeken samen naar een passende oplossing en zorgen ervoor dat je zelfstandig verder kan gaan.

 

Loop je vast in je schooltaken of wil je slimmer leren, volg dan de training 'Ik leer leren'. Het verschil met huiswerkbegeleiding is dat deze training je leert welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren. Waar huiswerkbegeleiding vaak gaat over de inhoud van de vakken, gaat 'Ik leer leren' over HOE te leren. Kijk voor meer inhoudelijke informatie over de training onder Aanbod.

  

Voor vragen of aanmelden mag je me zelf bellen of mailen. Het is wel nodig dat je ouders/verzorgers het goed vinden dat je komt.

 

Tot de leeftijd van 16 jaar vindt het intakegesprek altijd samen met je ouders/verzorgers plaats. Ben je 16 jaar of ouder dan hoeft er geen intakegesprek met je ouders/verzorgers plaats te vinden, het mag wel natuurlijk.